Jump to content
The World News Media

Θα γίνει μεγάλη θλίψη, τέτοια που δεν έχει συμβεί από την αρχή του κόσμου μέχρι τώρα ούτε πρόκειται να ξανασυμβεί.—Ματθ. 24:21.


Queen Esther

Recommended Posts

  • Member

 

13434950_2045097662382468_5047753402027828188_n.jpg

DT  SUNDAY  !!!!!!!!!.jpg

Θα γίνει μεγάλη θλίψη, τέτοια που δεν έχει συμβεί από την αρχή του κόσμου μέχρι τώρα ούτε πρόκειται να ξανασυμβεί.—Ματθ. 24:21.

Το επίγειο τμήμα της οργάνωσης του Ιεχωβά συνεχίζει να προχωρεί με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, η κατανόησή μας για τη Γραφική αλήθεια γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη. Αυτό είναι αναμενόμενο, επειδή «ο δρόμος των δικαίων είναι σαν το λαμπρό φως που γίνεται όλο και πιο φωτεινό ώσπου να γίνει τέλεια η ημέρα». (Παρ. 4:18) Αλλά ο καθένας μας είναι καλό να αναρωτηθεί: “Συμβαδίζω εγώ με τις εκλεπτύνσεις που γίνονται στην κατανόησή μας για τη Γραφική αλήθεια; Έχω κάνει συνήθειά μου την καθημερινή ανάγνωση της Γραφής; Διαβάζω με ζωηρό ενδιαφέρον τα έντυπά μας; Τηρώ μαζί με τα αγαπημένα μου πρόσωπα την εβδομαδιαία βραδιά Οικογενειακής Λατρείας;” Οι περισσότεροι από εμάς θα συμφωνήσουν ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι τόσο δύσκολα. Συχνά είναι απλώς ζήτημα καλού προγραμματισμού. Πόσο σημαντικό είναι, όμως, να αποκτούμε Γραφική γνώση, να την εφαρμόζουμε και να κάνουμε πνευματική πρόοδο—ιδίως τώρα που η μεγάλη θλίψη είναι τόσο κοντά! w14 15/5 4:2, 10

 

Link to comment
Share on other sites


  • Views 250
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.