Jump to content
The World News Media

Κάντε Αναζήτηση στο JW BROADCASTING


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator

JW BROADCASTING

Κάντε Αναζήτηση για Ηχογραφήσεις και Βίντεο στο TV.JW.ORG

 

Βρείτε ύλη στο tv.jw.org μέσω της λειτουργίας Αναζήτηση.

802013276_univ_cnt_1_lg.jpg

Πατήστε το εικονίδιο Αναζήτηση για να εμφανιστεί το παράθυρο αναζήτησης.

802013276_G_cnt_2_lg.jpg

Στο πλαίσιο Αναζήτηση, γράψτε τις λέξεις που σχετίζονται με το βίντεο, τον ύμνο ή το ηχητικό πρόγραμμα που θέλετε να βρείτε. Για παράδειγμα, γράψτε μέρος του τίτλου ή το όνομα του βασικού χαρακτήρα ή την εκδήλωση που παρουσιάζεται στο πρόγραμμα. Καθώς πληκτρολογείτε, θα εμφανίζονται τα προγράμματα που ταιριάζουν στην αναζήτησή σας. Πατήστε την εικόνα ή τον τίτλο του προγράμματος που ψάχνατε.

Για να κάνετε αναζήτηση μιας συγκεκριμένης φράσης στον τίτλο του προγράμματος, πληκτρολογήστε τη φράση μέσα σε εισαγωγικά.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης περιέχουν και βίντεο και ηχογραφήσεις. Για να περιορίσετε τα αποτελέσματα, πατήστε το κουμπί Βίντεο ώστε να δείτε μόνο τα βίντεο ή το κουμπί Ηχογραφήσεις ώστε να δείτε μόνο τα ηχητικά προγράμματα.

Εμφανίζονται τα πρώτα 24 αποτελέσματα αναζήτησης που ταιριάζουν σε αυτό που πληκτρολογήσατε. Επίσης, εμφανίζεται ο συνολικός αριθμός των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν στην αναζήτησή σας (για παράδειγμα, «Προβολή 24 από 31»).

 

Αν δεν βλέπετε το αποτέλεσμα που ψάχνετε, γράψτε κάτι πιο συγκεκριμένο. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε ένα συγκεκριμένο μηνιαίο broadcasting και γράψατε «broadcasting», προσθέστε τον μήνα και το έτος, το όνομα του αδελφού που παρουσιάζει το πρόγραμμα ή το βασικό θέμα εκείνου του μήνα.

 

Link to comment
Share on other sites


  • Views 620
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.